Pandișpan simplu/ Simple sponge

Standard

Cel mai simplu si mai rapid desert. Poate fi folosit ca blat de tort, rulada sau simplu pandispan in formele de chec.

Eu l-am mancat cu o glazura de zahar si dulceata de cirese amare 😋 un deliciu! ❤

Ingrediente (pentru 2 checuri):

6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
1 praf de copt
2 linguri de cacao

Preparare:

Separam albusurile si le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul cate o lingura, amestecand bine dupa fiecare. Adaugam apoi galbenusurile pe rand. Dupa ce le-am incorporat, adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Tapetam 2 forme de checuri cu hartie de copt, turnam compozitia ( cam 3/4 din ea). Ce ramane amestecam cu 2 linguri de cacao si turnam peste checuri.

Dam la cuptorul preincalzit, pentru 15-20 min.

20130807-180543.jpg

20130807-180600.jpg

O alta sugestie de prezentare:

20130807-185645.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s